Gondolom sokan már láttátok, de azért ide is kiírom, a blink-182 VOLT koncert nem sokon múlt, de nem jöhet létre. Legalábbis idén! De nem kell feladni, jövőre vagy 2 év múlva ismét Európában fognak turnézni, és hasonló kaliberű együttesek, mint pl a SUM 41 is idén már másodszorra lesznek Magyarországon :)

A hivatalos VOLT közlemény az esetről pedig a következő:

"Sokan kérdeztétek, hogy mi újság a BLINK 182-vel. Vasárnap éjjel kb. 200 e-mailt váltottunk velük, egyeztettünk arról, hogy miként lehetne megoldani a Sopronba jutásukat az elmaradt prágai koncert helyett. Nagyon úgy tűnt, hogy összejön, már a sajtóhírt fogalmaztuk, ám a prágai bulival kapcsolatban még sok-sok kérdés merült fel, ezért végül nem tudták megoldani. Napokig vártunk, de hiába... Sajnáljuk, de elég jó lesz ez így is... :)"

Hát a csehek nem adták könnyen... végül nem is adták. Azért ez is nagy teljesítmény, hogy eljuttattuk a VOLT-ig az infót és ők megpróbálták majdnem sikeresen leszervezni! A fesztivál kezdete előtt 1.5 héttel!! A jövőben összehangoltan "támadásokat" fogunk szervezni, mert ezeknek igenis nagy erejük van, és ez a "kis" partizán akció is nagyon sok emberhez eljutott! Ezek után, mi magyarok, biztos, hogy jobban megérdemlünk egy blink koncertet, mint a csehek... majd figyeljetek :)

Blink-182 a Volt fesztiválon?

2012.06.18. 13:54

Az elmaradt Prága City Festival miatt a Volt-os szervezők felvették a kapcsolatot a zenekar menedzsereivel. Közben a szervezők a Volt-os fellépések kérdéseire nem válaszolnak a hivatalos fórumokon (tehát még nem tudják megcáfolni!!), de gondolom a holnapi sajtótájékoztatón minden kiderül. Mindenesetre talán biztató lehet, az a kis célozgatás a holnapi eseménnyel kapcsolatban hogy "És közben szépen süt a nap... :)".

Holnap minden kiderül, figyeljetek!


B182DCREP by YardieGoals

After Midnight - teljes videó

2011.12.24. 19:30

kukibukkon is hasítunk!

2011.12.20. 09:39

 Mivel a hallgatóság nagy hányada a nap 24 órájából 25-t a facebook-n tölt, és haladni is kell a korral, ezért mostantól ott is elérhető a hírblog! Ami azt jelenti, hogy ami ide kikerül, az oda is, és fordítva.

Lájkoljatok!

Nyerj blink-182 csomagot!

2011.12.14. 11:33

A shortscore.net jóvoltából most egy egész blink-182 diszkográfiát nyerhettek! :) Részletek a linken ;) 

 Hát ezt a számot se hallottuk mostanában: