Brandon Flores a blink-182 indulásáról készít egy dokumentum filmet, a baj csak az, hogy az együttesnek nem szólt erről.

Flores (nem, nem rózsa-flores :) egy 24 éves filmes, aki San Diegoban nött fel, ugyanabban a városban ahonnan a blink is indult. Mikor látta a 2005-ös "Lords Of Dogtown" (dokumentum dráma a blink feloszlásáról) elhatározta, hogy ő pedig elkészíti a blink első napjairól szóló filmet.

"Láttam a filmet a bukásukról, és gondoltam ezek a srácok többet érdemelnek" - Flores - "Fantasztikus életük van, ők az én példaképeim. És mikor nyáron újra összejöttek, elhatároztam magamat és barátaimmal elkezdtük irni a forgatókönyvet."

A "Blink" címre keresztelt dokumentum film végig követi a 3 alapító tag megismerkedését, az első koncerteket, és az első rajongó tábort, ahogy nőttön nő. A film egészen Scott Raynor dobos távozásáig, és Travis Barket jelenlegi dobos felvételééig követi a szálakat.

Floresék megpróbálnak minden részletet úgy kidolgozni, hogy az megfeleljen a valóságnak, interjúkat készítettek azokkal az emberekkel, akik az első koncerteken részt vettek, felhívták Mark nővérét, és még blink-182 menedzserét is, hogy elkérhessék a jogokat 1-2 szám felhasználásához, eddig nem sok sikerrel.

(MTV hírek megpróbál segítő jobbot nyújtani Flores-éknek, eddig még nem érkezett válasz.)

Flores-ék akkor is elkészítik a filmet, ha erre nem kapják az együttes áldását ("Majd nem rakunk bele egyetlen egy blink számot se.." - mondták.) Minden szépen csendesen történt mindaddig, amig az AbsolutePunk.net -hez el nem jutott a fiúk terve, a hír hallatára az összes blink rajongó bezsongott.

"Sok szidkozodó levelet kapunk, hogy miért is kezdtünk bele a film forgatásába, hogy meg fogjuk hamisítani a történelmet, mivel mi ott se voltunk a kezdeteknél. Megpróbáltam nekik elmagyarázni, hogy én is egy rajongó vagyok közülük, és mindent megteszek, hogy minden úgy legyen a filmben, ahogy történt. Nagyon sok segítséget kapunk ősrégi blink fanoktól, akik ott voltak a kezdeteknél. Igazán szeretnénk ezt jól csinálni."

A terv szerint a forgatások Áprilisban veszik kezdetét, Flores és csapata épp a potenciális helyszíneket veszik szemügyre. És még nem adták fel, hogy maga az együttes is segítse munkájukat.

Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://b182.blog.hu/api/trackback/id/tr991584888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blink4ever! 2009.12.09. 19:08:51

hajrá sztem nincs vele semmi gond sőtt sztem a blink-nek is segítenie kéne lehet h jó summa lenne benne ;)

Csődör Johnny 2009.12.09. 20:10:06

hát csak tudod nem hivatalos szervek csinálják a filmet, ergo elég amatör, gagyi munka lehet és egy ilyen jólmenő banda nem adja a nevét gagyi dolgokhoz :/ bár kitudja, mark pl még nem is hallott az egészről.
süti beállítások módosítása