Blinkumentary interjú

2009.12.23. 17:03

A következő Q&A-t a http://www.182online.com-ról fordítottam le nektek! A 2 srác a Blinkumentary dokumentum film készítői. Ez a hivatalos, blink-182 által is elfogadott brigád.

Lehetőségünk nyílt meginterjúvolni a Blinkumentary csapatát. Íme.

Hány ember dolgozik jelenleg a filmen?

Ketten, Matt és Haven.

Facebook oldalatokon azt írtátok több mint 1800 fellépésről vannak felvételeitek... és ez még csak koncertek képei! Milyen szempontok alapján választotok ki egy képet a filmbe? Esetleg dupla lemezes DVD lesz?

Igazából az 1800 már 3000-re nőtt. És igen, tényleg nagyon sok kép. Matt dolgozik a képeken; melyiket, mikor mutassok stb, de persze új anyagot is veszünk fel. Mindenképpen a legjobb pillanatokat akarjuk a vászonon megjeleníteni, ez a fő szempont, meg persze a bemutatandó sztorihoz is kapcsolódnia kell a képeknek. A film hossza csak a készítés utolsó szakaszában, a vágásnál dől el, és persze lehetségesnek tartom dupla lemez lesz belőle.

Hogyan fog megjelenni a film? Netről letölthető lesz, esetleg kiadjátok lemezen vagy akár a mozivásznon is láthatjuk?

Mindhárom lehetőség szóbajöhet, mindenképpen a lehető legtöbb érdeklődőt el akarjuk érni.


Masszív nemzetközi támogatást is kap a film, Olaszországban, Brazíliában és még Japánban is reklámozzák twitter és facebook lapjaitokat. Milyen érzéssel tölt el ez benneteket, és tervezitek-e, hogy feliratokkal is ellátjátok majd a DVD-t?

Nagyon jó érzés, imádjuk ahogy az emberek a Föld minden tájáról támogatnak bennünket, tanácsokkal látnak el, esetleg beleszólnak a részletekbe. A dolog különös interaktív twitteren és facebookon keresztül. Mihelyt végzünk a vágással megpróbáljuk minél több nyelven feliratozni.

Milyen érzés a blinkkel egy studióban dolgozni, milyen a hangulat és a környezet?

Csak jövőre költöznek studióba, kérdezz akkor! De fotózáson nagyon jól éreztük magunkat velük, a turné meg fenomenális volt!

Hol és mikor pattant ki a fejedből, hogy elkészíted a Blinkumentary-t?

Egy Los Angeles-i bárban, Mattel kezdtünk el beszélgetni egy közös projekten. A következő nap már konkrétumokkal álltunk elő.

Mi volt a legjobb momentum a film készítése alatt?

Tyű, jó kérdés, nehéz egyet kiválasztani. A film készítése legjobb és legviccesebb időszaka volt életünknek. Ezt az együttest a humor veszi körül, a lehető legerősebb értelemben, bár ezt már mind tudhatjátok. Egy történetet megpróbálok azért kiragadni: Las Vegas-ban voltunk épp a turné indulása előtt, az első koncerten és az öltözőben forgattunk a fiúkkal. Áthatotta a szobát a visszatérés hangulata, az egész helyiség szinte vibrált: itt a blink épp újraformálódik és újra történelmet ír mi meg vesszük az egészet! Felvettük, ahogy eljutnak a színpadig, ahogy elkezdik a Dumpweed-et, aztán a rajongók sugárzó arcát és történelem megváltozott. Elég megható pillanat volt számunkra.

Hol kezdődik a Blinkumentary?

A film ott kezdődik, hogy kiálltak a Grammy közönsége elé és bejelentették szándékukat. De persze lesz majd jó pár rész az együttes eredetéről, történetéről a kezdetektől napjainkig.

Linkek:
www.handsomerandsome.com
www.facebook.com/hndsmrndsm
www.twitter.com/hndsmrndsm
www.twitter.com/havenlamoureux
www.twitter.com/mattrandsome
www.twitter.com/blinkumentary
www.youtube.com/hndsmrndsm
Itt pedig fel tudsz iratkozni a Handsomerandsome levelező listájára

A bejegyzés trackback címe:

https://b182.blog.hu/api/trackback/id/tr111618467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blink4ever! 2009.12.23. 23:28:27

azok az alsó linkek mire jók?=) egyébként nagyon örülök ennek már alig várom tuti szedem majd le ;)

Csődör Johnny 2009.12.23. 23:34:39

ha érdekel a téma itt követheted öket
süti beállítások módosítása