"Írtunk egy csomó dalt a turné alatt, aztán vége lett, hazamentünk és eldöntöttük, hogy rápihenünk a dologra és addig foglalkozunk mással, majd szilveszter után újra összeülünk." - Mark Hoppus - "Lassan már Február van, és épp itt az ideje visszamenni a studióba és tenni a dolgunkat. Szóval a terv: együtt lenni és dolgozni."

Elég egyszerűnek tűnik. De milyen is lesz az új album hangzása?  Már hallhattuk, ahogy Tom DeLonge leírta az új számok hangzását  "ambicíózusosnak" és "életünk munkája". De megkérdeztük mit mond a basszeros.

"Egy csomó új dolgot ki akarunk próbálni, de szerintem még így is elég blinkes, fülbemászó, kicsit poppos hangzása lesz. Azt akarjuk, hogy 'furcsa' hangzása legyen." - Mark

De hogy is állunk ezzel a furcsatavasszal? Úgy tűnik inkább mindenhol máshol.

"Everybody listens to such different stuff. Tom is really into, like, '80s stadium rock; huge, monumental '80s rock bands. Travis is all over the place, musically, and he always comes up with beats and drum parts that are so way out that I would never think of them," Hoppus said. "And I've just been listening to a lot of weird indie rock. So somewhere between amazing hip-hop beats, stadium rock and indie rock, you'll find Blink."

"Mindenki másmilyen zenéket hallgat. Tom teljesen elmerült a '80-as évek nagy, stadium rockjában. Travis pedig mindenben; állandóan előtud állni valami teljesen új dobbal." - Mark - "Én meg azokat a furcsa indie zenéket hallgatom. Valahol a stadium rock, a hip hop ütemek és az indie rock zene környékén lesz a blink."

 "Azt hiszem minden blink tag hozott valami újat az elmulasztott évek alatt. Ez egy pozitív dolog" - Mark - "Tudom, kicsit összezavarhatja az embereket, hogy 'Tom "ezt" csinálja, Travis "azt" csinálja, Mark producálgat... miért nem inkább a blinkre összepontosítunk?' Az rajongóknak meg kell érteniük hogyan fókuszálunk a blinkre. Kicsit elmélyedünk a magunk dolgában és a szerzett tapasztalatokat, inspirációkat megosztjuk egymással, beleépítjük a blinkbe."

Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://b182.blog.hu/api/trackback/id/tr91715950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csődör Johnny 2010.01.30. 23:02:21

furcsa = SZAR

szerintem. sajnos. :/

jenni.182 2010.01.30. 23:42:59

hát a vidi nekem nemtöltött be...
mimeg azt akarjuk h pop-punkos legyen =/

Blink4ever! 2010.01.31. 11:38:40

szerintem jó lesz. :D

enthused182 2010.01.31. 20:50:59

a self titled album is furcsa volt az elötte levőkhöz képest mégsem volt szar...biztos jó lesz.
süti beállítások módosítása