Ahogy sejtettem, Mark twitter üzenete szerint, az európai turné előtt Június-Júliusban a blink-182 sokat fog próbálni és számokat fog írni, így ősszre vagy télre már csak a felvétel procedurája marad. Régebbi albumoknál tapasztalhattuk, hogy az ilyesfajta studiófelvétel készítés elég rövid idejű (akár pár hét), úgyhogy akár egy karácsonyi megjelenési dátumot is el tudok képzelni (korábbira tutira ne számítson senki!:/ ), bár a legútóbbi albumukat 1 évig készítették a külön erre az alkalomra kibérlet California-i házban...

June & July are blink-182 rehearsal and writing new songs months before the European tour!

A másik oldala ennek a hírnek..., hogy akár új számokat is eljátszhatnak a turnén! Bár legútóbb elzárkoztak ilyesmitől, de ezúttal igen komoly esély van erre (egész egyszerűen el kell kezdeni promotálni az új albumot!).

A bejegyzés trackback címe:

https://b182.blog.hu/api/trackback/id/tr152095514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása