Mai AvA modcast

2010.07.14. 11:08

 Ma reggel 4 körül Tom Delonge tartott egy modcast-ot, ahol önmaga és a zenekarai jövőjéről mesélt, de elég homályosan.

Íme mikről volt szó:

  • A LOVE film utolsó jelenetét, a polgárháborús részt, a hétvégén vették fel. Ez lesz a nyitójelenet is egyben. Tehát a felvételek teljes egészében kész vannak.
  • A film utómunkálatai várhatóan 2 hónapot vesznek igénybe. Az év végére már különböző film fesztiválokon akarják bemutatni az alkotást.
  • A filmmel együtt egy új album is készülőben van, a LOVE PART II. (2011 tavasz). Ezzel a dologgal egyáltalán nem volt egyértelmű, lehet hogy egy kimaradt számokból készített összeállítás, vagy egy párszámos EP, de az is lehet, hogy egy teljes album lesz.
  • AvA Dél-Amerikában és Észak-Amerikában fog turnézni 2011-ben.
  • Tom mindennap dolgozik az új blink-182 albumon és a LOVE PART II-n is.
  • Tom még azt is említette, hogy kész van a Blinkumentary és hogy hamar a boltokba kerülhet, de a blinkumentary készítői ezt tweeter üzenetben cáfolták.

A bejegyzés trackback címe:

https://b182.blog.hu/api/trackback/id/tr132150960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blink4ever! 2010.07.15. 20:39:02

blinkumentary-t megnézném:D
süti beállítások módosítása