Leeds fesztivál - interjú

2010.08.30. 22:59

Érdemes végignézni, angol tudás nem hátrány, ezt most nem fordítom le:D

 

Inkább egy másikat: rockradio.co.uk készített egy remek interjút Tom-mal az együttes jövőjéről.

"Az együttes megkétszerezte, sőt háromszorozta méreteit az újraalakulás óta. Energikus, kirobbanó - teljesen összeálltunk.

Úgy érzem magam, mint egy álmodozó kisgyerek. Nem tudom felfogni a koncertjeink méretét. Jobbak vagyunk, mint valaha, és most már bízunk is egymásban. Szeretjük ezt csinálni, és nagyon jól is csináljuk.

Az új albumunk nagyon modern lesz, lényegretörő, gyors és fun. Keveréke lesz a D'n'B-nek, indie rock-nak és stadium rock-nak. Nem mondhatnám, hogy olyasmi lesz, amit már csináltunk, de folytatni fogja az utolsó albumunkkal megkezdett útat.

Aki ismeri az Angels & Airwaves-t tudja hol tartok muzikálisan. Ha ezt képzeletben összekeveritek Mark és Travis zenei világával, akkor el tudjátok képzelni, milyen lesz az új album. Nagyszerű keveréke ez a 3 legjobb különböző zenei stílusnak.

Elhoztuk Európába a nagy színpadi felszerelésünket, de Travis repülő dob cucca túl nehéz és problémás volt, ezért azt otthon hagytuk és újat építettünk. Naggyából azt tudjuk vele csinálni, mint USA-ban, de azért nem teljesen ugyanaz."

A bejegyzés trackback címe:

https://b182.blog.hu/api/trackback/id/tr492260272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blink4ever! 2010.08.31. 10:05:14

hm,most arra leszek kiváncsi h egy új zenei műfajt teremtenek-e ami kurwajólesz v elbasszák-e 3 műfaj keverését :) majd kiderül :P

jenni.182 2010.08.31. 21:32:11

Ha ezt képzeletben összekeveritek Mark és Travis zenei világával, akkor el tudjátok képzelni, milyen lesz az új album = szar:S de remélem h nem:S
várjuk azt a posztertD:

stefantomi 2010.11.04. 22:06:48

ugyanmár:D csinált valaha is szart a blink-182?!

mert szerintem nem. minden albumát imádom. minden száma epic... ez az én véleményem... mellesleg a +44 és angels and airwave-s is k****ott jó... szerintem ha akarnának sem tudnának szart csinálni:D

stefantomi 2010.11.04. 22:09:23

jah és azt elfelejtettem mondani, hogy a blink bomlása után mark, sőt tom zenéi is sötétebbek és lehangolóbbak lettek, most hogy újra együtt zenélnek, szerintem gyors, jókedvű zenét fognak csinálni

Blink4ever! 2010.11.05. 07:12:35

bízunk benne.legalábbis én igen ,és szerintem keverve lesz gyors és lassú is :)
süti beállítások módosítása