Tom az új blink albumról

2011.01.03. 20:45

 Tom a Kerrang! magazinnak adott interjút az új blink-182 albummal kapcsolatban. Az interjút eredeti formájában a képen el lehet olvasni.

Várható megjelenés: Június

Összefoglalva: Teljes erőbedobással Szeptember óta írnak számokat, de Tom saját maga már 1 éve írogat. Jelenleg 10-12 számon dolgoznak, ebből jó pár már lassan készen van. Könnyen belerázódtak az újboli számírásba, de egyszerre 2 stúdióban dolgoznak (Tom: San Diego, Mark & Travis: Los Angeles). Néha összeülnek, átnézik a meglévő anyagokat, majd mindenki hazamegy és dolgozik tovább a számokon. Ez Tom szerint így eléggé stressz mentes.

Az új album progresszív, gyors lesz, de lesznek "New Wave" /új hullám/ dallamok is, és nagyon kurvajó album lesz. 

Van már pár szám cím is: "Ghost On The Dancefloor and I'm freaking on it": ez egy nagy, epikus, driving(?) szám, az egyik személyes kedvence. Egy másik címe "Genesis (Snake Charmer) about Adam and Eve", de lehet hogy csak "Snake Charmer" lesz. És persze a már ismert "Up All Night". De még semmi sem biztos.

És a Reading/Leeds fesztivál hatalmas élmény volt neki. Valamint, hogy olyan hangzású lesz az új rekord, mint az AvA, Mark, és Travis összemixelve blink-182 -vel.

A bejegyzés trackback címe:

https://b182.blog.hu/api/trackback/id/tr72558331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stefantomi 2011.01.03. 21:08:08

hmmm:D aligvárom:D

am szerintem a "driving" alatt aztérti hogy ilyen vezetésközben éneklős zene:D legalábbis én így értelmeztem, lehet hogy hülyeség:D

Csődör Johnny 2011.01.03. 22:11:11

hát ezért nem írtam a helyébe semmit. nekem meg az overdrive mint "torzitás" jutott eszembe, esetleg vezér/vezető szám?
süti beállítások módosítása