A fordítást köszönjük szépen az avalove.mindenkilapja.hu-nak!

Valószínűleg már mindenki értesült róla, hogy az idei blink turnét lemondták, az albumot pedig elhalaszották. Eddig csak fb-on olvashattuk a magyarázatokat, de most a Kerrang! magazin legfrissebb számában Mark mindent elmondott az olvasóknak:

 

Kerrang: Miért határoztatok úgy, hogy elhalasztjátok a nyári turnét?

Mark: Azért döntöttünk így, mert az album még nincs kész. Ahogy az idő telt, és a turné egyre csak közeledett, elgondolkoztunk: „Most komolyan sietve akarjuk befejezni az albumot?” Egy nagyon jó albumot akarunk, szóval valamit tennünk kellett. Aztán nem maradt már időnk. Miután befejeztük az utolsó turnét, megígértük magunknak, és a rajongóinknak is, hogy nem megyünk turnézni addig, amíg az új album ki nem jön.  Továbbra is jól menő banda szeretnénk lenni, és kreatív dolgokat alkotni. Nem akarunk olyan lenni, mint azok az együttesek, akik a régi hírnevükből élnek meg, és ugyanazokat a számokat játszák újra és újra; új számokkal akarunk turnézni.

Kerrang: Feszültnek érzed magad a felháborodott rajongók miatt, akik már megvették a jegyeket?

Mark: Remélem, hogy nincs olyan nagy felháborodás. Tudom, hogy az emberek csalódottak, de remélem megértik, hogy a mi szívünket is összetörte ez a döntés. Nem ezt szerettük volna. Mindannyian vártuk ezt a turnét. Valószínűleg nem a legjobb döntés elkönyvelni egy turnét az album befejezése előtt, mert nem tudhatod, hogy az milyen hosszúra nyúlik. A turné tervezésekor tudtuk, hogy biztosan be kell fejeznünk az albumot egy bizonyos dátumig. És ez az a dolog, ami nem jött össze.

Kerrang: Szóval jelenleg mely szakaszában tart az album?

Mark: Hét számunk van már nagyon közel ahhoz, hogy befejezzük, amint lehet. Öt vagy hat szám vázlata van meg, különböző szakaszokban, amikkel el kell még készülnünk. Nagyon élvezem az album készítését, nem bírom kivárni, hogy befejezzük, és meglegyen. Még ebben az évben kint lesz, csak később.

Kerrang: Egyébként minden rendben van a blink berkeiben?

Mark: Persze! Minden nagyon jól megy. Mindenki olyan keményen dolgozik a blink albumon, ahogy csak tud. Úgy gondolom, hogy az ok, amiért az album nem lett kész, csak annyi, hogy most más módon próbáljuk fel venni.  Ez egy más felvételi folyamat, mint ahogy eddig csináltuk. Régen, mind a hárman egy szobában voltunk, most Tom San Diego-ban veszi fel az anyagokat, Travis és Én pedig Los Angeles-ben. Hetente találkozunk, vagy beszélünk telefonon. Nincsen közpönti stúdiónk, vagy producerünk. Mikor Jerry Finn (aki a 2003-as névtelen blink album producere volt) elhunyt, kitaláltunk egy másik utat, hogy hogyan csináljuk magunknak. Ez kicsit több időt vesz igénybe, de így is nagyszerű munkát végzünk.

Kerrang: Van egy személyre szabott üzeneted azoknak a Kerrang! olvasóknak, akik várták a nyári turnétokat?

Mark: Összetört a szívünk.  Egy angol szlenget fogok használni- kibelezve érezzük magunkat, hogy le kellett mondanunk a turnét… Ez nem egy könnyen hozott döntés, de azért tettük, hogy egy sokkal jobb koncertet tudjunk adni nektek, új anyagokkal. Ezenkívül, még több dátumot adtunk a turnéhoz, szóval több embernek tudunk játszani. Nem egy könnyű elhatározás volt, de úgy gondoljuk ez volt a jó döntés, és reméljük, hogy megértitek. Nagyon, nagyon várjuk, hogy jövőre visszatérhessünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://b182.blog.hu/api/trackback/id/tr512847662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pecvik 2011.04.22. 16:28:28

de most akkor mikor lesz készen az album ???

Sülttök 2011.04.22. 18:19:52

@pecvik: Idén, csak nem az év közepén, hanem gondolom vmi októberben.

"még több dátumot adtunk a turnéhoz, szóval több embernek tudunk játszani. Nem egy könnyű elhatározás volt."

Ha a mégtöbb dátum az a 2 ír koncert, mert legalább annyit el is töröltek. Én most úgy tudom, hogy 1-2 állomással kevesebb, pl Luxemburg nem lesz. (Nem mintha engem érintene, csak hát szegény kis Luxemburgiak):)

Csődör Johnny 2011.04.24. 23:20:55

szegény amcsik akkor ujabb 1 évig nem látják őket?:D most ezen gondolkoztam

T.M.T. 2011.04.28. 22:55:42

a a asszem hogy nem most en megyek amcsiba egy evre azthiszem tavasszal turneznak, de mond ha hulye vagyok ..:D

Csődör Johnny 2011.04.28. 23:14:36

sztem nyárig nincs koncert, de ősszel/télen esélyes egy amerikai turné

Sülttök 2011.04.30. 16:19:42

Nem tudja valaki, hogy hol lehet Travis sapkáját (esetleg ugyan ilyet vagy hasonlót venni), a BPi deszkás boltokban (Speed, Zone Core Shop, US) mindegyikbe csak hálós full cap-ek vannak, illetve ameik nemaz azok nem néznek ki túl jól. Nem tuttok más boltot?:O
süti beállítások módosítása